м. Харків
вул. Лермонтовська 7

Безкоштовно

ОПЕРАТОР КОНТРОЛЮ ЯКОСТІ ORS

  • ОПЕРАТОР КОНТРОЛЮ ЯКОСТІ ORS м. Брно и iн.
  • 105 CZK (128 грн)/год
  • 4500 CZK/місяць
Описание условий:

ORS – система, що дозволяє виготовляти продукцію із застосуванням машинного зору. Висока вироблення короткий час досягається рахунок однотипності виконуваних процесів. Довжина, ширина, площа, габаритні розміри виробу визначаються автоматично, а високоточні машини виробляють кінцеву обробку продукції.

Для того, щоб виключити збої в роботі потокової лінії та відстежити можливі шлюби продукції, потрібна спеціально навчена людина.

Обов’язки оператора контролю якості ORS

Головна вимога до кандидатів, вміння концентрувати увагу і здатність виконувати монотонну роботу. Оператор зобов’язаний:

  • постійно виконувати якість продукції, що виготовляється;
  • оцінювати параметри візуально, орієнтуючись на шаблон;
  • виконувати сортування виробів залежно від відхилень;
  • вміти зчитувати інформацію з автоматичних систем;
  • вирішувати завдання, пов’язані з оперативним налаштуванням та переналагодженням обладнання.

Вимоги до претендента

Кандидат, що претендує на вакансію оператора контролю якості ORS, повинен мати гарний зір і вміння швидко приймати рішення. Логіка необхідна для швидкого усунення збоїв в автоматичних програмах, внесення коригувань у виробничий процес та зниження втрат продукції.

Здобувачеві необхідно мати диплом про середню освіту. Вікова категорія – 30-50 років. Враховуючи специфіку виробництва, на вакансію можуть претендувати лише працівники жіночої статі. Вони мають необхідні якості, відповідальність за результат і розвинений окомір.

 

Умови роботи та оплата праці

Робота оператора передбачає двозмінний стабільний графік. Тривалість зміни – 12 годин, включаючи обідню перерву та технологічні паузи для відвідування санітарної кімнати та короткого відпочинку. За бажанням отримання додаткового заробітку надається можливість понаднормової роботи по суботах.

Заробітна плата сплачується один раз на тиждень. Тарифна частина складає 105 крон/година. Аванс складає 1000 крон. Норма місячного виробітку для отримання заробітку в повному обсязі 280-310 годин.