м. Харків
вул. Лермонтовська 7

Безкоштовно

Статті

Оплата візового збору в Чехії через Приват24

оплата консульского сбора в чехию через приват 24

Iнструкція з оплати візового збору онлайн

Чи збираєтеся оформити візу до Чехії? Під час реєстрації Вам потрібно буде сплатити візовий (сервісний) збір візового центру країни. Найзручніший і найпростіший спосіб зробити це — через Приват24.

Що потрібно знати перед тим як сплатити сервісний збір до Чехії

Оплата сервісного збору на візу до Чехії здійснюється лише з особистого кабінету Приват24. При цьому сплатити можна тільки від свого імені. Для підтвердження дати подання документів після реєстрації Вам зателефонує до візового центру. Якщо Ви пропустили дзвінок, Вам зателефонують повторно. Якщо було здійснено 6 безуспішних дзвінків, оплату буде деактивовано.

При реєстрації необхідно вказувати достовірну інформацію, включаючи місце прописки, сімейний статус та ін. Якщо відомості не відповідатимуть дійсності, документи не ухвалять візовий центр Чехії.

Чому краще сплатити сервісний збір через Приват24

Оформлення візи до Чехії – складний та витратний процес. Оплата сервісного збору через Приват24 є спрощеним способом у всій процедурі отримання дозволу на в'їзд.

Онлайн-платіж відбувається досить швидко. Дані про оплату з'являються майже одночасно. Вам не доведеться йти до банку і стояти у довгій черзі.

Система онлайн-платежів повністю автоматизована. Вам необхідно лише заповнити особисті дані та вибрати сервісний збір для візи. Перевірка інформації займає мінімум часу.

Як сплатити сервісний збір

Оплата здійснюється через офіційний сайт ПриватБанку, мобільний додаток або термінал. Для операції Ви маєте бути зареєстрованим клієнтом сервісу. Персональні дані платника повинні збігатися з інформацією особи, яка подає документи. Якщо вони відрізнятимуться, візовий центр Вам відмовить. При оплаті сервісного збору необхідно вибрати візовий центр Чехії, до якого буде подано заяву.

Платіж буде підтверджено через телефонний дзвінок. Коли оплату буде прийнято, Ви отримаєте квитанцію. Документ потрібно буде подати до візового центру.

Вас також можуть зацікавіти ці статті:
Як нові обмеження вплинули на роботу у Чехії