м. Харків
вул. Лермонтовська 7

Безкоштовно

Работа на логистическом складе GLS в Чехии

ЛОГІСТИЧНИЙ СКЛАД GLS

  • ЛОГІСТИЧНИЙ СКЛАД GLS м.Йиглава
  • 135 CZK (165 грн)/год
  • Безкоштовно
Опис умов:

Потрібні працівники, які можуть швидко та акуратно працювати руками. Знання основ математики (до 3 шкільного класу). Уважність та відповідальність. Повна середня освіта. Обов’язки полягають у обробці товарів та обліку товарів. Кожен товар при складуванні сканується спеціальним пристосуванням (сканером) та вноситься до бази. Працівник здійснює контроль якості упаковки посилок та створює звіт про пошкодження. Також виконується комплектації замовлень та видача їх зі складу. У доповненні підготовка замовлень до експедиції та їхнє упакування.

Вимоги до кандидата:

  • тільки чоловіки (оскільки присутні фіз. навантаження);
  • до 50 років;

Оплата праці: 135 крон на годину нетто. Працівник має право на отримання авансів щосереди або четвер у розмірі 1000 крон на банківський рахунок.

Графік роботи: Робота в 1 зміну по 8 годин: – (нічна) – з 22:00 до 6:00.
Усі бажаючі можуть працювати додаткові години – за домовленістю з керівництвом
компанії.

Кількість годин на місяць: 160-230 годин.

Житло: Надається роботодавцем на безкоштовній основі. Проживання в 2-3 місцевих кімнатах, що відповідають санітарним нормам і мають усі необхідні зручності, у тому числі й інтернет.

Додатково:

Транспорт:
Транспорт надає роботодавець безкоштовно. Від/до місця роботи від/до місця проживання працівники доїжджають фірмовим автобусом компанії.

Право на аванс у працівника з’являється після 5 відпрацьованих днів, без перепусток за попередній та поточний тижні. Якщо працівник отримує залишок із зарплати 5000 і більше, працівникові аванс не видається.

Працівнику видаються:
– спеціальне взуття,
– одяг (футболка та штани),
– 1 ключ від шафки,
– 1 ID картка.